Partikelfilter

Så har vi partikelfiler på lager til de fleste Volkswagen.

Fra det tyske firma HJS .Det bruges som orginal eftermontering af Volkswagen til super priser fra 3995,- + moms incl. montering

Hvad er et partikelfilter

Partikler fra køretøjer, specielt dieselkøretøjer, udgør det største trafikskabte miljøproblem i byerne. En af de mest lovende tekniske løsninger til reduktion af udslippet af partikler fra dieselkøretøjer er partikelfiltre. De seneste år er der sket en markant udvikling i udbuddet af partikelfilterteknologier og også i interessen for og anvendelsen af partikelfiltre.

Et partikelfilter er normalt konstrueret af et keramisk materiale og udformet med et stort antal kanaler, som er lukket i den ene ende. Da nabokanalerne er lukket i modsatte ender, tvinges udstødningsgassen til at passere gennem kanalvæggen, hvor partiklerne filtreres fra.

City-Filter fra HJS er derimod produceret i Sintermetal, og er et system der ikke kræver vedligeholdelse, men regenererer de skadelige partikler der primært består af kulstof.

​Den unikke konstruktion betyder at City-Filter begynder at regenererer allerede ved en motor temperatur på 180 grader.

Ved at eftermonterer et City-Filter partikelfilter på netop din bil, opnår du følgende fordele:

• Din bil opfylder de krav der stilles for at undgå den nye afgift på 1000,- kr. om året.

• Du bidrager til et bedre og sundere miljø i byerne.

• Bilen mister ikke motorkraft.

• Filteret er vedligeholdelses fri og har en levetid på mellem 200 og 300.000 km.

• Din bils videresalgsværdi bliver forøget.

• Din bil kan uden problemer kører på Bio diesel.

2 i 1 løsning

For en del bilmodellers vedkommende, er det muligt hvis katalysatoren alligevel skal udskiftes, at monterer en 2 i 1 løsning. Det vil sige at det nye partikelfilter både fungerer som katalysator og partikelfilter og merprisen i forhold til en ny katalysator er minimal.